Video | Maja är gnällig

https://www.youtube.com/watch?v=v6atSB9LNko&feature=autoshare

Den här videon spelade jag in igår hemma, då maja gick omkring och jamade som en galning. Det vill säga att allt var som vanligt. Hon brukar vara så här pratglad. För att nämna andra saker så har jag också en ”ny” YouTube kanal. Egentligen är det dock så att jag har slagit ihop min svenska och engelska kanal till min kanal som är kopplad till min Google+ profil, för att förenkla saker, men även för att jag är trött på krångel och för lite engagemang på mina videoklipp. Filmerna med Maja brukar dock generellt sett gå någorlunda bra, men de viktiga klippen – där jag förmedlar något lärorikt etc så skiter det sig oftast och ingen bryr sig. Det är i sig väldigt stressigt för mig, så nu har jag fått nog än en gång och ”börjar om på nytt”.

Mina andra kanaler kommer raderas inom en snar framtid. Det enda jag ångrar med det här är att jag dumt nog skapade ett varsitt användarnamn till kanalerna, vilket jag varken kan få tillbaka eller låta någon annan nyttja. Därför så kommer jag göra allt jag kan för att undvika att skaffa ett användarnamn till den här kanalen, men så får det bli. Den dagen YouTube ändrar på villkoren, så man kan byta användarnamn och eventuellt få tillbaka sina gamla namn så kanske jag ändrar mig, men tills dess tänker jag försöka undvika det till varje pris.

Innan ni tycker att jag låter alldeles för sur och vresig så kan jag säga nått kul om videon. Jag har lagt till undertexter på både svenska och engelska genom YouTubes egna funktion för detta. Det fungerade otroligt bra, särskilt med tanke på att översätta texten till Engelska gick skitbra. Nu när jag kommer ha kanalen på flera språk så är det viktigare med undertexter så fler kan ha möjlighet att titta på mina filmer.

av Anna-Maria

Arbetssökande webb/systemutvecklare, vegan och älskar hundrasen Grand Danois. Bor i Malmö med ragdoll katt och rumskompis. Väntar ivrigt på första jobbet inom programmering och möjligheterna att köpa egen lägenhet via BoKlok.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: