Vårsolen skapar tacksamhet?!

Mycket möjligt, för igår när jag gick hem ifrån en informationsträff på arbetsförmedlingen (om absolut inget nytt), så sken vårsolen nått så fruktansvärt och trots att temperaturen bara var några få plusgrader så kändes det mycket varmare än så och det gjorde mig väldigt glad.
Det har varit lite för mycket skit senaste tiden i mitt liv, förutom praktiken på SIP och min älskade Henrik förstås. Hälsan har ju varit urusel med mycket magproblem och oro och sen har jag stört mig alldeles för mycket på småsaker. Igår när jag gick hem i vårsolen så kändes det som att ”nu förändras allt, och nu blir det bra igen!”. Även om allt inte är perfekt ännu, så är jag ändå väldigt glad. Det var ett tag sen jag gjorde en lista över saker, så nu gör jag det igen. Det blir lite roligare så, eller hur?

  • Bloggflytten gick extremt smärtfritt. Det tog ca 10-20 minuter och sen var allt som vanligt igen. Toppen!
  • På SIP får jag fortsatt beröm och det är alltid lika roligt att träffa kollegorna.
  • Våren är på ingång, och jag hoppas på att den är supertidig i år.
  • Det börjar synas rejält att jag går ner i vikt (centimetermässigt), särskilt på kläderna jag har som äntligen börjar sitta som dem ska igen. 5 cm runt höfterna, 7 cm runt magen och 3-4 cm runt midjan har jag minskat sen ett tag tillbaka. Utan någon vidare ansträngning skall tilläggas!
  • Jag kunde promenera hem både igår och idag, utan att känna mig som en frusen isbit i flera timmar efteråt, och utan att bli äckligt svettig.

Det är ju lite småskit så klart som alltid hänger kvar, men just nu i dessa dagar med starkt solsken och doft av vår så väger det över de negativa sakerna såsom att jag återigen har ont i nacken och axlarna efter att ha varit för aktiv senaste dagarna och städat lägenheten bland annat och att jag har fibrovärk.
Det är jävligt skönt att ändå vara glad. Tänk om jag alltid kunde må så här! Utan värken då, förstås…

%d bloggare gillar detta: