Värmen förvandlar alla till sniglar…

Tecknad figur som svalkar sig med en mini-fläkt
Hela Sverige lider eller gläds åt värmeböljan som hållit på nu i flera veckor (känns det som i alla fall). Vad man tycker om det är ju självklart blandat, men jag har inte lidit av det så fruktansvärt mycket – om jag inte vistas utomhus så klart när det är som varmast.
Idag fick vi sluta tidigare pga värmen, då alla arbetade väldigt långsamt, till och med läraren. För min del är det skitsamma om det är 20 minusgrader eller 30+ som idag. Jag har för närvarande lika dålig motivation ändå.
Efter den korta semestern som jag fick, så har jag upptäckt mer om mig själv och jag vet att bokföring är något jag inte vill hålla på med på en professionell skala. Trots det är jag ändå tacksam, för min situation kunde ha varit mycket värre.
När jag gick hem idag så spelade jag in en kort videoblogg, i brist på annat. Jag har ju knappt haft nån tid över till annat, sen jag suttit o lekt med WP på semestern och när jag är på Lernia så har man ingen ork till nått särskilt sen heller. Att leka med WP tar dock mindre på krafterna än komma på bra idéer till videobloggar. Konstigt, va?
Sen måste jag fråga – hur påverkar vädret dig?

av Anna-Maria

Arbetssökande webb/systemutvecklare, vegan och älskar hundrasen Grand Danois. Bor i Malmö med ragdoll katt och rumskompis. Väntar ivrigt på första jobbet inom programmering och möjligheterna att köpa egen lägenhet via BoKlok.

4 kommentarer

 1. Fjorton år i Sverige och idag är första gång jag klaga att det är för varmt!! Snigel rör sig snabbare än mig. Jag är kvar på samma plats som innan hahaha!!

   1. Förresten, jag såg en länk på expressen.se om de som klaga om värmen verkar som de har glömt vinter oväder.. den var typ sååååå träffande åt mig igår hahaha
    Ha det gott i varmen 🙂

    1. Hehe, ja det är fler som har delat den. Brukar ju alltid vara så. När det är för kallt om vintern delar folk sommarbilder, och nu när det är värmebölja så är det bilder på massa äcklig snö o kyla. Jag längtar inte dit, kan jag säga direkt!

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: