Tänk vad en ny t-shirt kan få en att känna sig snygg

Ett av de nya plaggen jag hittade när vi var i Malmö på mini semester. Billigt som fan var det också! Sparade ju över 600 kr på allt jag hittade.
#plusbloggen #cheapmonday   #weekday

 

Post imported by Google+Blog for WordPress.

av Anna-Maria

Arbetssökande webb/systemutvecklare, vegan och älskar hundrasen Grand Danois. Bor i Malmö med ragdoll katt och rumskompis. Väntar ivrigt på första jobbet inom programmering och möjligheterna att köpa egen lägenhet via BoKlok.

4 kommentarer

  1. Jag brukar veta vad jag behöver, vill ha. Sedan väntar jag tills priset är bra. Lite svårare med kängor och skor, eftersom jag behöver bra sådana pga skador i kroppen. Så när jag finner billiga kängor eller skor, då får jag ju en extra kick av sparsamhetens glädje. ler

  2. +Anne Kekki Det är lite samma här faktiskt. Som tur är så har jag en sambo som är ekonomisk och ställer upp nu när min ekonomi är så dålig, och vi köper nya skor varje år som kostar en hel del. Jag mår också mycket bättre om jag har bra skor.Att hitta kläder är rätt svårt för mig numera, för antingen är det för dyrt eller fel modell. Att hitta byxor går nästan aldrig, så när jag väl har hittat byxor som passar så som jag vill ha dem (gärna baggy med stora fickor) så räknar jag det som mirakel.När det gäller shorts, så har jag haft samma shorts i typ 5-6 somrar i rad, för att det är så svårt att hitta shorts jag vill ha.

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: