Summering av första halvan av vecka 47 2014.

Det finns en nackdel med att vara så här ”ledig” som jag har varit hela november. Den nackdelen är att eftersom jag inte gör något särskilt, så blir det svårt att orka eller komma på att blogga om något, så ursäkta att jag inte skrivit nått på ett par dagar. Har ni saknat mig? Jag får hoppas på det.
I alla fall. Denna veckan, trots min ”ledighet”, så har jag gjort en hel del grejer. I måndags så träffade jag min kompis Mac från Lund. Vi gick runt på stan, åt sushi och fikade. Det var riktigt trevligt.
 
Sushi från Moshi Moshi
I tisdags så gick jag på en morgonpromenad med min handläggare från arbetslivsresurs. Det var också väldigt trevligt, men fan vad jag kände mig frusen resten av dagen sen. Fick en hel del värk också. Igår så tog jag P sprutan igen, och det gör fortfarande ont efter det. Långvarig smärta efter att ha tagit p-sprutan brukar inte ske, men jag har inga blåmärken eller så och till sist går det över. Jag tog bussen in till stan, efter att ha promenerat väldigt mycket i det kalla vädret, så för att undvika värk så var det ett bra beslut. Däremot så hade jag glömt bort totalt att jag och Jana skulle ses och äta middag samt gå på bio ihop, så jag fick en promenad ändå, men det gick bra.
Vi såg Mockingjay och den var jättebra. Idag har jag varit på ett till studiebesök till Parketten i Växjö. Mycket fin lokal och oerhört mycket aktiviteter har dem där. I dagsläget är det inte aktuellt med praktik där för mig, men kanske blir det något i framtiden beroende på vad för nya verksamheter/projekt de ska starta så vi får se.
Nu är jag dödstrött och har suttit i soffan sen jag kom hem, men undantaget att jag satte mig vid datorn för att skriva det här inlägget. Imorgon är det fredag och jag har inget inplanerat. Sen hoppas jag att även helgen blir lugn med. Nu orkar jag inte med så mycket mer. Trevlig helg på er, ifall jag inte kommer till skott och bloggar nått mer innan nästa vecka börjar.

av Anna-Maria

Arbetssökande webb/systemutvecklare, vegan och älskar hundrasen Grand Danois. Bor i Malmö med ragdoll katt och rumskompis. Väntar ivrigt på första jobbet inom programmering och möjligheterna att köpa egen lägenhet via BoKlok.

%d bloggare gillar detta: