Stor uppdatering på Google+ väntas senare idag?!

Nått av det första jag läste i morse efter jag vaknade var detta:
Dave Besbris hintar om att nått roligt ska hända idag.
En gammal klassiker som cheferna på Google brukar göra när det vankas stora uppdateringar är att dagen eller kvällen innan hinta om att det snart kommer roliga grejer. Vic gundotra brukade säga att han hade svårt att sova. Sist det hände, så var det Google+ stories som kom, och även om den funktionen är snygg, så funkar den rätt dåligt och få verkar använda den med. Den funktionen kom i maj, så det är nästan ett halvår vi har väntat på större uppdateringar, och förväntningarna då var lika stora som nu.
Det vi har att vänta på nu dock är dels stora uppdateringar på G+, vilket kan vara allt möjligt. Det kan också vara att dem presenterar nästa Nexus telefon, och vi får se om ryktena stämmer. Jag vill ju verkligen inte ha en phablet… Det hade varit jobbigt. Jag hade också velat se nya android L, vilket verkar vara en massiv uppdatering gällande operativsystemet.
I tråden som Dave hintade om uppdateringar kom en hel del intressanta saker från folk som kommenterade. Bradley Horowitz som är en annan chef på Google skrev detta:
Bradley syftar på att Dave pratar om Teslas nya bilmodell som ska heta ”D”.
Varpå Dave svarade så här:
Dave säger nej.
Och då avslutar Bradley med denna kommentaren, som drev folk galna i tråden:
Bradley kommer på vad det är Dave syftar på. Han tycker det ska bli roligt.
I det stora hela så hoppas jag verkligen att det blir bra och roliga grejer som visas upp senare idag. Sist vi fick stora uppdateringar var i November förra året. Då fick vi ca 40 stycken på en dag. Sen dess är det i stort sett bara foto-funktionen som fått uppdateringar, men inga större saker, och det är så ruggigt tråkigt, då G+ sen starten har gett oss uppdateringar i snitt en gång i veckan eller så.
För den som undrar hur jag fick in bilderna (och varför jag skriver så här tidigt på morgonen) så använder jag en extension till Chrome, som gör att jag kan klippa ut bilder som dessutom gör att bilderna får en länk så jag kan länka till dem på internet. Det underlättar en hel del. Den extension som jag använder heter imgur extension by metronomik. Jag rekommenderar den ifall ni behöver nått sånt.
Orsaken till varför jag sitter och bloggar så här tidigt på morgonen beror på att jag är officiellt klar med mina uppgifter på Lernia, och jag har 8 dagar kvar tills jag slutar här. Tills dess ska jag sitta och rätta mina uppgifter och förhoppningsvis finns det tid över till att göra en mer kreativ uppgift och ta reda på faktiska kostnader ifall jag startar eget någon dag. Men det har jag väl tjatat tillräcklig om nu, antar jag.
Jag återkommer senare när jag vet vad det var för nyheter som Google har att visa upp inom det närmsta dygnet. Vi hörs!

av Anna-Maria

Arbetssökande webb/systemutvecklare, vegan och älskar hundrasen Grand Danois. Bor i Malmö med ragdoll katt och rumskompis. Väntar ivrigt på första jobbet inom programmering och möjligheterna att köpa egen lägenhet via BoKlok.

3 kommentarer

 1. Ja vi bor under er! I sommars var vö-bostäder uppe hos er och frågade om ni hade en vatten läcka eftersom det rann ner till oss under, men ni sa nej.
  Istället fortsätter det att läcka men jämna mellan hos oss. Detta resulterar i att TECKNINGAR som vi vill spara, viktiga papper som fanns i ett skåp inte gick att rädda!!!!! De andra skåpen fick vi slänga mat som flingor et cetera. Du är rädd för att laga mat???!!! Vi lagade mat och sedan började det läcka i stekpannan, ääääckligt!!! Det är till oss det läck ner!!!!! ! Hur kan ni missa detta????? Har ni tittat i era underskåp, med tanke på att Vö-bost var hos er i sommras??? Nej, det kan ni inte gjort, SKÄRPNING!!!!! Ush, så äckligt vi har fått ert diskvatten, blllalaa !!! /Marie

  1. Ursäkta, men vi har faktiskt inte lagt märke till något för att det har inte synts något hos oss. Nu har dem varit här och dem har upptäckt vad som orsakat skadan, och det är en spricka i avloppsröret, som för övrigt är den del som fanns under träskivan som finns under våran vask – vilket är orsaken till varför vi inte har sett något eller lagt märke till något.
   Det här felet har alltså funnits här i flera år, och det är ingens fel. Förmodligen ett fabrikationsfel, eller en olyckshändelse när huset byggdes. Nästa gång vaktmästaren, snickaren eller rörmokaren vill tala med er för att se hur illa skadan är skedd hos er, så kommer han att förklara det här för er.
   Du kan inte anklaga oss då detta inte är vårt fel, och det är heller inte vårt fel att skadan inte syns. Nu kommer dem få riva ut golvet i nästan hela köket om ett par veckor och dem ska byta ut avloppet med.
   Vill du prata mer, så kom gärna och plinga på så kan jag visa er hur det ser ut här och att vi inte sett något.

   1. Vi har talat med dem idag, fredag (VÖbost), konstig att ni inte sett något! Det känns inte skoj att få ner er skit till oss! Samt att vi fått slänga saker som var av värde för oss. Nej tack vi vill inte samtala med er! Men här är inte roligt med en spis som alltid blir blöt, mat i skåp som vi fått slänga och som jag skrev det som betydde mycket för oss! Ni kunde dock tittat omkring i somras när VÖbost ringde på hos er. Skrev aldrig att ni orsakat skadan, utan att ni kunde TITTAT efter mer! Det hade man upptäckt på något vis!?! Men vi vill inte komma och titta hos er! Ni vet vad vi tycker nu och det står vi för!!!Marie

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: