Robin Williams är död.

Observera - det här inlägget har flyttats från en officiell blogg till ett arkiv.
Länkar saknas i varje inlägg och likaså är det med bilder. Om du har en viktig fråga, lämna den i en kommentar på den här kontaktsidan. Eller följ den på sociala medier

Bild på Robin Williams med transparant bakgrund. Bilden är en länk.
Det var det första jag fick reda på i morse när jag vaknade och jag vet inte riktigt hur jag känner om det här beskedet. Jag kanske är för chockad för att kunna uttrycka mig korrekt, inte vet jag? Det är i alla fall otroligt tråkigt besked, då han var en mycket bra skådespelare.
Jag tror jag har sett nästan alla filmer med honom, och favoriten är nog Hook eller Mrs. Doubtfire. Vilken är din favoritfilm med honom?

7 kommentarer

  1. Det var en väldigt tråkig nyhet 🙁 Jag får nog säga att Döda poeters sällskap är min favorit, har dock inte sett så många av hans filmer.

  2. Det är ganska sorgligt. Påminner mig om en diskussion jag hade med en ganska ovettig person för något år sedan som hävdade att har man bara pengar så är man mer eller mindre immun emot dem där mörka känslorna och depression. Men ingen är immun, och det är hemskt att det skall behöva gå så långt för någon att dem tar sitt liv.
    En av mina favoriter med Williams är Bicentennial Man, eller 200-årsmannen som dem översatte det till på svenska. Och What Dreams May Come.

    1. Ja, många människor har väldigt konstiga argument för saker och ting. Det har vi nog alla på nått vis, när jag väl tänker efter…

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: