Onsdagen den 7:e oktober får jag tandställningen!

Observera - det här inlägget har flyttats från en officiell blogg till ett arkiv.
Länkar saknas i varje inlägg och likaså är det med bilder. Om du har en viktig fråga, lämna den i en kommentar på den här kontaktsidan. Eller följ den på sociala medier

Och det ska bli riktigt jävla roligt! En vecka till får jag alltså vänta, men sen är det bara att köra på och hoppas på det bästa.
Det blev ett riktigt kort inlägg det här, men jag ska snart gå o sova. Imorgon inviger vi funkisförmedlingen på SIP, och nu är jag någorlunda frisk från min förkylning, så nu smittar jag inte längre. Har du tid mellan kl 13-15 och befinner dig i Växjö, eller du har möjlighet att ta dig hit så är du välkommen på buffé och öppet hus med under invigningen.
Jag ska vara där i alla fall, men nu ska jag sova. Godnatt!
 

%d bloggare gillar detta: