Kommentarsregler

Jag älskar kommentarer, det är det nog ingen som har missat och faktum är att jag har fått en del respons sen jag började blogga på WordPress igen, utan att direkt tjata mig fram till dem. Kommentarer som lämnas på min blogg är mitt pris, eller min betalning för att jag bloggar, då det visar att folk uppskattar det jag skriver. Än så länge har jag heller inte fått någon otrevlig kommentar eller någon som blint inte håller med mig i det jag har skrivit och det tycker jag också är positivt.
Däremot så har det uppstått en situation där jag måste trycka lite hårdare på vad jag hade uppskattat när det gäller kommentarer på min blogg. För det första – vem som helst ska ha möjlighet att kommentera på min blogg. Min grundregel är att jag accepterar allas kommentarer – under förutsättning att:

  1. Du lämnar ditt riktiga namn. Hela namnet behövs inte, men antingen ditt tilltalsnamn eller smeknamn. 
  2. Du skriver in en giltig e-mail.
  3. Du är INTE otrevlig, syftar till något sexuellt, kränkande eller annat icke-lämpligt. Då raderas din kommentar utan svar och din mailadress kommer att blockeras.

Rätt simpelt, va? Eftersom jag älskar att få respons i form av kommentarer så vill jag underlätta för detta på så många sätt som möjligt. Det enda jag kräver är att du följer reglerna ovan. Jag vill att så många människor som möjligt ska läsa min blogg, och jag skiter fullständigt i vem det är som gör det då det är ett stort läsarantal jag är ute efter, en bra dialog mellan mig och mina läsare och en trevlig bloggupplevelse när jag sitter och delar med mig av mitt liv och mina tankar till dem som vill veta mina åsikter. Därför kan det mycket väl vara Sveriges statsminister, någon utav mina ex, nära vän till mig eller min familj, en familjemedlem eller någon från exempelvis Ryssland kan vara en bloggläsare. Allas kommentarer eller feedback är lika välkomna under förutsättning att ni alla kan fylla de tre ovanstående punkterna.
Självklart kan du också logga in med din sociala profil, så har du allting redan fixat och färdigt.
Det är allt jag ber om. Välkommen att läsa och kommentera på min blogg!

%d bloggare gillar detta: