Information om bilder

Sen jag startade den här bloggen i Juli 2014, så har målet med varje inlägg varit att försöka ha minst en bild med.  Mest för att det ser trevligare ut än en massa text, men också för att det underlättar vid delning till sociala medier.
Väldigt ofta använder jag mig av bilder jag har hittat på internet, och istället för att ”sno” bilderna, genom att ladda hem dem och senare ladda upp dem här på min egen sida, så brukar jag länka till dem. Vad jag vet så innebär det att jag inte bryter mot någon regel, men tala gärna om för mig ifall du inte uppskattar att din bild har blivit hittad på min blogg.
Ifall bilden är en länk, så har jag skrivit det i texten under bilden. Om bilden är min egen, att jag själv har tagit den så skriver jag inget om det.
Ofta försöker jag be om tillåtelse att använda någons bild, men när jag bara försöker att bevisa något (eller på engelska – prove a point) så letar jag upp en lämplig bild på internet istället.
Jag länkar ofta till bilder för att spara data, då jag inte vill ladda upp allt för många stora filer som tar onödig plats, då denna bloggen är tänkt att leva länge och jag vill inte slösa pengar på utrymme, när jag på ett enkelt sätt kan länka till bilder och ändå få ut 100% funktionalitet av dem.
Som sagt, hör av dig ifall du inte vill att just din bild som jag har länkat till ska finnas här på bloggen.

%d bloggare gillar detta: