Bakgrund

Jag har alltid gillat WordPress, men jag är också ett gigantiskt Google fan, och jag använder Googles produkter dagligen. Det betyder att jag också då har använt mig utav Blogger som plattform till och från, och det är jättebra – om man bara vill blogga. Jag som gärna vill göra lite mer, saknar ständigt WP när jag inte är här och härjar, men när jag väl varit på WP och bloggat, så har jag gjort den ena misstaget efter det andra och det är jag också trött på.
Jag har bloggat sen 2009 officiellt och bytt bloggplattformar lika ofta som jag byter underkläder. Ungefär, åtminstone. Aldrig har jag varit riktigt nöjd, men nu är jag trött på min historik och vill hitta en plattform där jag kan vara nöjd på riktigt.
Tidigare har jag använt mig utav Blogger, Tumblr och WordPress i olika omgångar. Jag har även testat andra plattformar, såsom Ghost men WordPress och Blogger har varit de ständiga plattformarna jag har använt mig utav.
Nu, däremot har något förändrats. Jag har lärt mig lite av mina misstag och innan jag återgår till WordPress för gott, så ska jag se till att jag ”lekt av mig” med plugin och teman, så att jag slipper krångla med det när jag väl är igång.
WordPress har utvecklats och blivit bättre på de saker jag stört mig på sen sist med, och nu kan jag med enkelhet dela med mig direkt av nyskrivna inlägg till både Google+, Facebook och Twitter – till och med från mobilen. Något som inte fungerar med Blogger.
Här kan jag också ha kategorier, etiketter, sidor som jag kan lägga upp i snygga menyer och det är lättare att redigera och bygga teman samt införskaffa plugins som gör bloggen ännu bättre.
När jag väl skaffar Anton, som är mitt livslånga mål, så ska bloggande bli en större del av min hobby än vad det hittills har varit. Då har jag åtminstone ett tema att blogga om, och lär också av den anledningen få fler besökare, än till min vardagstråkiga blogg där det aldrig händer något intressant.
Bloggande ska bli mer lönt, och den skall även i fortsättningen innehålla fler bilder i mina inlägg, länkar till andra bloggar och nyhetsartiklar samt YouTube klipp från mina kanaler samt andras kanaler som jag tycker är sevärda.
Bloggen kommer annars i övrigt att vara precis som vanligt, bara mer konsekvent. Jag hoppas att det kommer uppskattas.
Vill ni veta mer om bakgrunden om mitt bloggande, så se videon nedanför:

%d bloggare gillar detta: