Om bloggen

I den här bloggen så skriver jag egentligen om precis allt som faller mig in. Jag har alltså inget särskilt tema här, utan jag skriver om vad jag vill. Ofta är det ”tråkigt” vardagstjafs, men det händer till och från att jag skriver om politik, delar med mig utav bilder från Instagram och Google+ (om nu bara plusbloggen kommer igång igen, d.v.s.), recenserar saker, allt från produkter till spel, och böcker. Ibland skriver jag också om mina asjobbiga sjukdomar som påverkar mitt liv oerhört negativt ibland. Eller om det faktum att jag lever mitt liv utan biologiska barn. Jag är alltså frivilligt barnlös, barnfri eller hur man nu vill uttrycka det.
Jag har ju både Fibromyalgi, IBS, refluxsjukdom och en annan diagnos jag fullkomligt hatar, nämligen Asperger Syndrom. Detta är för övrigt ingen asp-blogg! Det finns mycket bättre bloggar för det än här hos mig. Här får du förmodligen bara höra de negativa aspekterna av att vara ”stämplad” med en diagnos som jag inte trivs i och som jag aldrig riktigt har accepterat som en del av mig.
Jag bloggar ofta, helst varje dag om jag kan men det går i perioder. Det är viktigare för mig att ha något av intresse att dela med mig utav än att bara vara allmänt tråkig.
Bloggen har ca 20 besökare i snitt till varje inlägg och det är helt ok resultat för min del, även om jag alltid önskar fler besökare och trogna läsare. Kommentarer uppskattas alltid, men det finns lite regler när det gäller det, för att undvika problem. Du kan läsa lite mer om det här.
I övrigt så är du oerhört välkommen hit till mitt liv som bloggare!

%d bloggare gillar detta: