… Och nu har även denna blogg en dedikerad Facebook sida.

Intresseklubben antecknar nått igen. Typ. Lite roligt är det i alla fall – åtminstone om det kan innebära att mitt bloggstrul är över en gång för alla, och jag slipper oroa mig för att plugins stör delningen eller något annat. Antons blogg fick i alla fall 16 gillanden på ca 24 timmar, och det är rätt bra. Då bjöd jag inte in alla vänner jag har på FB, men delade den bland annat i en grupp för Grand Danois, så det är kul. Nu har jag bjudit in alla vänner på FB för att de ska få möjligheten att enkelt läsa mina nyskrivna blogginlägg, och jag hoppas många av dem är intresserade.
Sen jag påbörjade den nya bloggresan så har det faktiskt gått väldigt bra och det har varit otroligt roligt att blogga igen. Det var längesen jag bloggade så här ofta, och det är kul. Det enda som då är jobbigt är delningsstrulet, men jag har fått hjälp av supporten på Jetpack och det verkar som om att min blogg orsakar något 500 fel (internal server error) när FB ska hämta mina inlägg, och det förklarar till varför så många av mina inlägg inte skickas ordentligt dit. Jag vet dock inte den riktiga anledningen till vad som orsakar det här felet, men jag hoppas att det kommer lösa sig. Tills dess så orkar jag inte krångla och har då skapat en sida för bloggen. Som jag skrev i Antons blogg häromdagen så vet jag inte ifall det kommer lösa problemet på lång sikt, men de få inlägg jag har skickat iväg har varit bra, och inlägg som innehållit en video har till och med fått en tumnagelbild ifrån videon, och det har aldrig hänt tidigare. Det är mycket positivt.
När ni läser detta så är älsklingen hemma igen, och jag har städat upp efter mig. Mitt lilla veganska försök är över för denna gången, men nu ligger det i alla fall 3 stora påsar i frysen som jag hoppas ska bli många, goda, rätter framöver.
Nedanför kan du se headern som jag skapade för bloggens Facebook sida:

av Anna-Maria

Arbetssökande webb/systemutvecklare, vegan och älskar hundrasen Grand Danois. Bor i Malmö med ragdoll katt och rumskompis. Väntar ivrigt på första jobbet inom programmering och möjligheterna att köpa egen lägenhet via BoKlok.

%d bloggare gillar detta: