Nytvättade filtar för att bli av med katthår, vad händer?…

Nytvättade filtar för att bli av med katthår, vad händer?
Jo, svaret på det är att Maja lägger sig direkt på dem och hårar ner dem direkt. Jag som trodde jag var så smart och lagt dem på ett sätt som inte skulle locka henne dit, men oj så fel jag hade.
Vi får finbesök imorgon av min älskade bror, @pehrmarcus och hans underbara pojkvän Kalle, @sundmalm och eftersom brorsan är allergisk mot katt så har vi fått stor städa litegrann. Imorgon jobbar jag hemma halva dagen, flexar sen ut och städar lite till och sen kommer älsklingarna!
Jag hoppas de stannar i Växjö i minst en natt så vi kan umgås en del. Jag ska också visa dem #nätverketsip och förhoppningsvis får de träffa mina trevliga kollegor som lyckligtvis nog inte har semester. Halva SIP har typ det just nu… Men nu ska jag sova! Godnatt.
#fintbesök #älskadelillebror #katthåröverallt #växjö #camperways #campers #funkibator

av Anna-Maria

Arbetssökande webb/systemutvecklare, vegan och älskar hundrasen Grand Danois. Bor i Malmö med ragdoll katt och rumskompis. Väntar ivrigt på första jobbet inom programmering och möjligheterna att köpa egen lägenhet via BoKlok.

%d bloggare gillar detta: