Nya lördagsbestyret är att ha olaplex i håret!

Nya lördagsbestyret är att ha olaplex i håret!
Ja, det var något jag började med förra lördagen, och denna vecka har håret varit fantastiskt. Jag köpte ett nytt schampo och balsam för några månader sen, som jag inte är särskilt nöjd med, men med olaplex så spelar det mindre roll. Håret är nu starkare, glansigare och framförallt inte lika fett. I torsdags testade jag också att använda torrschampo, men jag borde nog köpa ett riktigt sådant om man ska få se en bra effekt. Dessutom använde jag min svinborste för att borsta igenom det med och det är så ovant att hårets egna oljor är fördelat över hela håret. Glansigt blir det, men det känns så smutsigt… Nåja, det är ju bra att inte tvätta håret så ofta, men olaplex är den produkt jag tackar mest!
Själva bestyret är alltså att tvätta håret först med ett schampo. Sen handdukstorka det. I med en plätt olaplex. Borsta igenom det med en skonsam borste eller kam. Låt det sitta i minst 10 minuter. Jag låter det sitta i ett par timmar, tills det nästan börjar torka. Sen skölja ur det och används balsam precis som vanligt.
Jag köpte olaplex nummer 3 (no.3) på lyko på Samarkand för 249 kr och den lilla burken bör räcka i ett par månader, längre om jag inte gör detta varje lördag. En billig försäkring för riktigt jävla snyggt hår, tycker jag!
När mina nuvarande produkter tar slut så ska jag köpa mig något veganskt istället som är helt fritt från onödiga produkter. Då kommer håret bli ännu bättre och glansigare! Det ser jag fram emot!#ihuvudetpåengranddanoisgalning #olaplex #lördag #äntligenhelg #naturalworld #coconutwater
%d bloggare gillar detta: