Min Youtube kanal flyttas återigen!

Min Youtube kanal flyttas återigen! Och syftet med det är att det nya namnet ska bättre återspegla min kanal. Nu är den sammankopplad med min sida på Google+ ”I huvudet på en Grand Danois galning” så jag slipper hushålla över så många sidor. YouTube har kommit med översättningsfunktioner där man kan översätta en hel kanal och allt innehåll. På engelska för närvarande är namnet ”Aimee wants a Great Dane”, men när Anton är här lär det engelska namnet ändras till något mer lämpligt. Den som redan prenumererar på min kanal kommer inte märka någon skillnad sen tidigare, mer än namnbytet. Jag har under många år kämpat med min Youtube kanal och det börjar äntligen bli bättre. Jag har fått fler prenumeranter och fler kommentarer. Mycket är tack vare min behandling med Inman Aligner tandställningen. När Anton väl är här kommer hela kanalen handla mer eller mindre helt om livet med Grand Danois. Det är nått jag verkligen längtat efter! Då tror jag kanalen kommer bli en komplett succé. Jag bara hoppas jag orkar stå ut tills dess… #granddanois #youtube #videoblogg #vlogg #vlog #nyheter

av Anna-Maria

Arbetssökande webb/systemutvecklare, vegan och älskar hundrasen Grand Danois. Bor i Malmö med ragdoll katt och rumskompis. Väntar ivrigt på första jobbet inom programmering och möjligheterna att köpa egen lägenhet via BoKlok.

%d bloggare gillar detta: