Med mina blåa hörlurar

Lyssnar jag på musik, i förhoppningen om att få upp min motivation för bokföringen idag. Idag är jag i alla fall inte lika trött, så det är positivt. Fick också reda på igår att jag kanske kan gå ner till 50% men ända få helt aktivitetsstöd, och det hade varit underbart, för jag har verkligen inte kapacitet att vara här på 100%. Till min vanliga tur, så är handläggaren på semester igen, så jag får vänta minst 3 veckor till innan jag kan få ett beslut om det.

Vad gör ni idag?

#plusbloggen #fibromyalgi #arbetsförmåga #lernia

Post imported by Google+Blog for WordPress.

av Anna-Maria

Arbetssökande webb/systemutvecklare, vegan och älskar hundrasen Grand Danois. Bor i Malmö med ragdoll katt och rumskompis. Väntar ivrigt på första jobbet inom programmering och möjligheterna att köpa egen lägenhet via BoKlok.

4 kommentarer

  1. +Jenny Persson Ja, det hoppas jag med. Hade varit så härligt! Jag tror verkligen motivationen hade gått upp rejält då. Hehe, det kan jag tänka mig. Kiwi är gott, men jag har inte ätit det på åratal. Fick några skumma utslag o det kliade på tungan, men vem vet… jag kanske har växt ifrån det nu?

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: