Lösenordsskyddade inlägg

Eftersom jag återgått till WordPress för att få en ny och fräsch början på mitt liv som bloggare, så kan det ibland hända att jag vill skriva om saker som kanske inte alltid hör hemma bland alla läsare. Då är det bra att kunna nyttja en väldigt bra funktion – nämligen att lösenordsskydda inlägg.
Detta kommer jag göra ibland, och jag vet inte alls hur ofta, men det kommer garanterat att ske när man har en dålig dag och det mesta gått åt skogen. Sådana inlägg vill nog bara de allra närmsta läsa, och jag kan ändå publicera såna inlägg och skicka dem till sociala nätverk med Jetpack pluginet, och de som är intresserade av att läsa det inlägget kommer att få ett lösenord.
Dock kan det nog också vara så att vissa inlägg är så pass ”NSFW”, alltså inte säkra att läsa på jobbet, att bara vissa personer kommer få lösenordet till inlägget.
Alla de här lösenordsskyddade inlägget läses på egen risk, men det har du nog förstått vid det här laget 😛
Tills att jag har skrivit mitt första inlägg som har lösenord så har jag inget lösenord att ge ut. Till sist kanske man skapar nån slags struktur – exempelvis ”DåligaDagar2014” kan vara ett lösenord om inlägget är skrivet i år och jag svär en massa och ifrågasätter mitt liv som kvinna. Det har jag gjort förr i gamla bloggen, men jag vill inte att såna inlägg ska synas så tydligt egentligen, då alla kanske inte uppskattar min ärlighet om det.
Vi får se hur jag gör det helt enkelt, men jag hoppas i alla fall att den här kategorin inte kommer uppdateras alldeles för ofta.

%d bloggare gillar detta: