Livesändning på svenska med de senaste nyheterna från min YouTube kanal!

Idag på tidiga eftermiddagen körde jag äntligen igen en till livesändning. Det var några stycken som tittade på den medan jag körde live, så stort tack till alla som gjorde det. Jag pratade om lite allt möjligt och ni som följer min blogg känner ju redan till det mesta.
Jag pratade om tandställningen, att jag får den på onsdag och lite kort om Inman Aligner och priset för den. Jag nämnde också rätt fantastiska saker när det gäller framtiden som yrkesarbetande på Funkibator, även om det gäller att vara realistisk. Funkar det som det ska så innebär det att Anton inte är särskilt långt borta. Jag bloggade lite om det igår på antons blogg med, så läs mer där om ni är nyfikna.
Det blev också lite tekniksnack, där jag berättade om planen att köpa en ny mobiltelefon. Det blir förhoppningsvis en Nexus 5X när den släpps här i Sverige. Inte för att det är dags att köpa en ny, för den jag har idag som är föregångaren till 5X funkar fortfarande mycket bra, men rent ekonomiskt har jag planerat att köpa en ny telefon, och särskilt viktigt blir det om Anton snart blir min.


Jag och Henrik köpte också två stycken nya chromecasts och de två gamla vi har här hemma just nu ska vi ge bort till två personer som vi hoppas kommer glädjas mycket av dem.
Jag pratade också lite snabbt om när jag och Henrik spelade Until Dawn på vår Playstation 4 för ett tag sen. Vi sände det live via Twitch vid andra omgången + lite bonusgrejer. Det är dock lite svårt att göra alla klipp till en spellista, men ni hittar dem här i alla fall.
Watch live video from DraconicBovine on Twitch
Ja, det var väl det. För första gången någonsin så genomförde jag alltså en livesändning helt utan strul och jag fick några tittare på köpet med. Härligt! 😀

av Anna-Maria

Arbetssökande webb/systemutvecklare, vegan och älskar hundrasen Grand Danois. Bor i Malmö med ragdoll katt och rumskompis. Väntar ivrigt på första jobbet inom programmering och möjligheterna att köpa egen lägenhet via BoKlok.

%d bloggare gillar detta: