Jag var med i Idol 2004!

Bild på mig från idol 2004
Jag fick nyligen ett sms från min pappa där han tackade för presenten och sedan talade han om för mig att jag var på TV i måndags. Jag är den som har massa rosa smink på mig och där Clabbe säger att det passar bättre på säckpipa. Vad som däremot inte visades i programmet var att kisthi ville ha med mig. Hon tyckte bar att min stil var lite svår att tolka, då jag var klädd i svart huvatröja med knallrosa text + svarta baggy byxor, men på ryggen hade jag en jättesöt teddybjörn som ryggsäck. För 10 år sen så älskade jag nämligen att blanda ”sött” med ”hårt” och jag ville väldigt gärna bli en kändis. Om jag kan sjunga eller ej är ointressant, för sen Idol 2004 så har jag totalt lagt ner allt vad musik-karriär heter och jag sjunger aldrig numera, och det är helt ok. På grund utav min fibromyalgi så hade jag aldrig orkat vara med ändå, även om jag hade gått vidare.
Det enda jag kan se dock när jag ser mig själv från 10 år tillbaka är – ”herregud, vad smal jag är! Det är sådär jag borde se ut, inte feta kinder och dubbelhaka. Jag vägde väl typ 12-13 kg mindre än vad jag gör idag på den bilden, men skitsamma. Det är ju bara jag som tycker att jag ser tjock ut numera…
Jag sjöng i alla fall Amazing Grace, och det var därför jag fick den kommentaren av Clabbe.
Nu när idol har börjat igen och det fyller 10 år, så är det nästan självklart att min lilla audition borde visas igen, men det enda jag orkade leta mig igenom var det här lilla klippet:
Uppdatering!
Klippet när jag sjunger (faktiskt väldigt dåligt, så jag förstår varför jag inte gick vidare) har nu infunnit sig på YouTube. Det är Idol själva som lagt ut den, så varsågoda:

4 kommentarer

    1. Hehe bra att du tycker det. Jag längtar tillbaka dit kan jag säga, åtminstone till en mer hälsosam vikt och välmående.

  1. Tänkte väl det! Eller ja, såg Idol i måndags och när bilden på dig, som jag inte visste då, så tänkte jag bara att guuuud, kan det vara? Kanske? Ja, nej? Men kul! Kanske inte Clabbes kommentar, men hade varit kul att se din audition. Starkt att våga.

    1. Hehe tack så mycket! Jovisst var det jag. Jag blev faktiskt inte ledsen över clabbes kommentar. Kunte typ inte bry mig. Kishti ville ju ha med mig, hon tyckte jag sjöng bra, men stilen räckte inte. Jag var skitglad när jag gick därifrån, men har aldrig varit på nån audition sen dess.

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: