Jag har kört elbil!

Jag har kört elbil!
Fast det var inte igår, utan i lördags. Av en simpel slump så fick jag reda på att man kan hyra elbil i Växjö via sunfleet och eftersom vi behövde storhandla, så var det läge att testa. Fram tills att vi kom fram till parkeringen var jag rätt nervös över att bilen inte skulle vara där, för enligt sunfleets hemsida så kommer elbilspoolen snart, trots att man då kunde boka den här bilen.
Vi åkte direkt till Samarkand och ICA maxi. Det gick skitbra att köra. Automatare är lättkörda, men elbilar är fan snäppet bättre. Tack vare elåtervinningen eller var det kallas för så behövde jag typ aldrig trycka på bromsen. Så fort jag släppte gasen så bromsade bilen av sig själv, vilket gjorde körningen mycket smidig.
Det var också billigare att hyra elbil och jag hoppas verkligen att sunfleet kommer erbjuda fler elbilar och hybrider snart.
Vad tycker du om elbilar?
#ihuvudetpåengranddanoisgalning #sunfleet #elbil #bilpool #växjö #volvoc30electric #volvodrive

av Anna-Maria

Arbetssökande webb/systemutvecklare, vegan och älskar hundrasen Grand Danois. Bor i Malmö med ragdoll katt och rumskompis. Väntar ivrigt på första jobbet inom programmering och möjligheterna att köpa egen lägenhet via BoKlok.

%d bloggare gillar detta: