Jag har börjat skriva en bok!

Haha, det trodde ni inte, va? Igår så började jag dock skriva på första kapitlet. Vad den exakt handlar om är hemligt, men jag kan säga att temat är kvinnomisshandel och att en hund, självklart av rasen Grand Danois är den stora hjälten i dramat.
En bild på en öppen bok. Bilden är en länk.
Idén kom för massa år sen då jag fick en skoluppgift att skriva en grund för en film. Inspirationen är baserad på verkliga händelser, både från mig själv och ifrån människor jag har hört berätta om sina erfarenheter när de har varit i usla förhållanden med mycket våld och liknande. Alla namn är ändrade så klart för att skydda personlig integritet och egentligen är alla karaktärer i berättelsen mycket löst baserade på andra människor som inspirerat till den här boken.
Jag vet inte alls hur lång den kommer bli, om den ens kommer bli publicerad och om den ens kommer vara bra. Jag satsar dock på att det ska bli ca 10-15 kapitel och ca 150-200 sidor. Jag skriver den här boken för mig själv, för jag vill ha ut den kompletta berättelsen som har funnits i mitt huvud i flera år. Egentligen vill jag att det ska vara en film, men om jag kommer så långt – ja det får vi se.
Låter det spännande? Jag tycker det i alla fall och jag hoppas att den någon dag kommer att bli publicerad. Jag skriver den under en pseudonym i alla fall, bara för att jag kan.

av Anna-Maria

Arbetssökande webb/systemutvecklare, vegan och älskar hundrasen Grand Danois. Bor i Malmö med ragdoll katt och rumskompis. Väntar ivrigt på första jobbet inom programmering och möjligheterna att köpa egen lägenhet via BoKlok.

%d bloggare gillar detta: