Jag har blivit nominerad till Funkibators styrelse!

Detta är extremt roliga nyheter för min del tycker jag, då jag blev nominerad av min handledare Stefan, då han tyckte att jag skulle passa mycket bra in i Funkibators framtid. Om jag dock blir invald återstår att se, men chanserna bör vara goda till det.
Detta innebär också att jag kan tala om vad det var för dokument jag satt och skrev på för några dagar sen, när Stefan också ville att jag skulle säga ”Jag är bäst”. Det var nämligen ett par frågor som valberedningen hade åt alla som nominerats och där skulle man svara på både det ena och det andra, men kul var det, även om uppgiften i sig var rätt krävande rent tankemässigt. Jag får veta om jag blir invald på årsmötet som ska ske i nästa vecka.
Annars så har jag krånglat med bloggarna igen och återgått till att ha alla (utom min testblogg) i ett gemensamt nätverk. Det var otroligt irriterande att ständigt hålla på att synka plugins, inställningar med mera och att alltid behöva logga in och ut. Dessutom så kom jag på att det finns många bra sätt där man kan undvika att det blir trögt, och felet med delningar till sociala nätverk ligger egentligen mer hos sidorna själva än vad dem gör hos mig.
Nu håller jag alltså på att sammanfoga ett och annat, men bloggarna ska ha återgått till sina normala ”jag” i alla fall, men om alla bilder hängde med, det får vi se. Jag ska börja länka mer till bilder för att spara plats och jag har för närvarande satt en maxgräns på varje blogg på 50 MB i utrymme som jag hoppas kommer räcka ett tag. Jag ska också försöka nyttja de inbyggda funktionerna i WordPress mer och alla olika plugins och sånt jag skapar själv ska jag försöka ha i ett och samma plugin. Allt för enkelhetens skull.
Trevlig helg på er! Och lämna gärna en testkommentar eller två på det här inlägget (eller andra om ni hellre vill det) så jag kan kolla ifall notifikationerna för nya kommentarer fungerar som dem ska. Det har det nämligen inte gjort sen jag delade på mina bloggar… Det finns nackdelar med allt, eller hur?
[meta]

av Anna-Maria

Arbetssökande webb/systemutvecklare, vegan och älskar hundrasen Grand Danois. Bor i Malmö med ragdoll katt och rumskompis. Väntar ivrigt på första jobbet inom programmering och möjligheterna att köpa egen lägenhet via BoKlok.

%d bloggare gillar detta: