Jag har återgått till Windows 7 igen.

Jag har återgått till Windows 7 igen.
Och orsakerna till det är många, men det är för det bästa. I ett längre blogginlägg senare kommer jag berätta varför, men om ni följer mig på G+ och/eller Facebook så har jag berättat det mesta där redan.
Nu väntar jag på en uppdatering, och medan den håller på så kan jag typ inte ha några andra program igång, tyvärr. Då är det tur att man har mobilen och kan blogga via instagram!
#ihuvudetpåengranddanoisgalning #windows10 #downgraded #windows7 #vibörjaromigen #jagvillhaennydator

av Anna-Maria

Arbetssökande webb/systemutvecklare, vegan och älskar hundrasen Grand Danois. Bor i Malmö med ragdoll katt och rumskompis. Väntar ivrigt på första jobbet inom programmering och möjligheterna att köpa egen lägenhet via BoKlok.

%d bloggare gillar detta: