Jag är nu styrelseledamot i Funkibator!

Ja, jag blev invald och det var faktiskt lättare gjort än vad jag trodde. Alla deltagare på årsmötet fick bestämma om förslaget skulle godkännas och det gjorde dem, så nu är jag alltså en medlem i styrelsen och det känns riktigt kul! Jag hoppas jag kommer bidra med mycket bra saker i föreningen och att det kommer leda till en trevlig karriär inom funktionsnedsättning och arbetsmarknaden.
Blandade känslor kring den här dagen. Jag är helt slut.
Annars så har många av alla mina bilder på bloggen försvunnit. Jag har suttit sen jag kom hem och försökt rätta till misstaget, men det har mer eller mindre gått åt skogen. I stort sett alla bilder som laddats upp till min blogg är ”olänkade”, så antingen så får de gamla inläggen vara utan bilder eller så spenderar jag en halv evighet med att ladda upp några åt gången när jag känner att jag har ork och lust.
Allt tekniskt har strulat för mig idag. Bland annat satt jag typ i 2-3 timmar och försökte logga in på vår padda (iPad) och allt bara strulade. När jag äntligen lyckades komma in på plattan så visade det sig självklart att de apparna jag behövde fanns inte ens tillgänliga på plattformen, så jag spenderade all tid totalt i onödan. Nej, tacka vet jag fanemej android och all (hemlig) lust till att typ skaffa någon apple produkt igen är nu bortblåst. Efter att jag strulat som fan med paddan, så självklart strulade allt annat med. Min telefon krånglade, datorn var seg, hemsidor funkade inte och så gjorde jag illa mig flera gånger när jag skulle ta på mig kläderna etc. Det har varit en dag som började riktigt dåligt, men den slutade åtminstone lite bättre. Jag blev ju faktiskt invald till styrelsen så det ska jag fira imorgon hade jag tänkt på Fredagsfikat.
Nu ska jag försöka äta en jättesen middag innan älsklingen kommer hem, för nu är jag fan trött på strul med teknik!

av Anna-Maria

Arbetssökande webb/systemutvecklare, vegan och älskar hundrasen Grand Danois. Bor i Malmö med ragdoll katt och rumskompis. Väntar ivrigt på första jobbet inom programmering och möjligheterna att köpa egen lägenhet via BoKlok.

2 kommentarer

    1. Hehe, tack. Engelska är ett viktigt språk för mig och en del av min identitet, så jag har kämpat rätt hårt för att inte låta svensk eller snarare ”icke-amerikan” när jag pratar engelska. För mig är uttal jätteviktigt, nästan viktigare än både grammatik och ett bra ordförråd, men ibland när fibron ställer till det och man glömmer ord så är inte jag heller så perfekt. Jag försöker göra mitt bästa för att undvika grammatiska fel och hitta de rätta orden, men ofta så går det sådär… Huvudsaken är i alla fall att folk vet vad jag menar och jag inte låter helt korkad…

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: