Jag är nu officiell sjukpensionär på 50%

Observera - det här inlägget har flyttats från en officiell blogg till ett arkiv.
Länkar saknas i varje inlägg och likaså är det med bilder. Om du har en viktig fråga, lämna den i en kommentar på den här kontaktsidan. Eller följ den på sociala medier

Igår fick jag äntligen hem papperna med beslutet om att jag fått beviljad sjukersättning på 50%. Det känns underbart, eftersom jag har väntat i över 5 månader på beskedet. En extremt positiv överraskning var också att jag får en extra utbetalning. Det hade jag inte alls räknat med, eftersom jag har haft aktivitetsstöd hela tiden, men det är ändå supernice.
Tummen upp för beviljad sjukersättning och ett framtvingat leende där mina framtänder står ut extra mycket. Inte särskilt vackert, men snart är jag kvitt den här fulheten!
Detta innebär att jag äntligen har råd att börja fixa mitt fula överbett, för det fattas bara några tusenlappar till det nu, så snart ska jag kontakta tandläkaren och ta reda på hur hela processen går till och hur jag ska betala allting. Får jag som jag vill kommer jag alltså ha raka och fina tänder i slutet av sommaren, kanske snabbare än så beroende på hur lång tid det kan ta att ordna.
Jag kommer skriva lite mer utförligt om min resa till fina, raka tänder i ett annat inlägg, men jag har även skrivit lite om det här i gamla bloggen. Jag kommer också göra en videoblogg om det här och det kommer bli en serie videoklipp med resultatet. Nedanför kan ni förresten se en Hangout on Air som jag gjorde igår, och där pratar jag lite mer om min beviljade sjukersättning och kommande videoklipp om mitt överbett och annat.
Och sen så såg jag att jag äntligen har fått 15 prenumeranter på min kanal nu! Woohoo!!!! Skitglad! Tack till alla som prenumererar!!!

%d bloggare gillar detta: