Jag är klar med tandställningen!

Yes, idag blev jag äntligen färdig med min behandling för att ta bort mitt fula överbett och sneda framtänder. Det har tagit ca 4½ månad att bli klar, eller ungefär 17 veckor.
En bild på mig i sidled där man ser mina raka tänder då jag ler stort.
Idag när jag var hos tandläkaren så byggde hon på mina framtänder lite mer. Jämföres med hur det såg ut innan har jag nu fått lite kanintänder, men på långt håll ser det faktiskt väldigt bra ut. Groparna jag hade på mina framtänder är också borta.
Närbild halvt i sidled. Här ser man att mina framtänder är några milimeter längre än tidigare.
I det stora hela är jag supernöjd och om jag vill kan jag slipa ner framtänderna lite ifall jag tycker det är lite för långa, men jag lär vänja mig med det. Nu kan jag i alla fall äta vad jag vill och dricka vad jag vill – när jag vill. Något som jag sett fram emot länge!
Tandläkaren ska skicka före och efterbilderna till mig sen. När jag har fått dem ska ni få se dem också. Skillnaden är rejäl! Jag är otroligt glad över att det gick att fixa raka tänder, även om ett litet överbett återstår, men med påbyggnaden av framtänderna så syns det ännu mindre. Nu ska jag bara vänja mig vid det här, men det ska nog gå bra.
 

av Anna-Maria

Arbetssökande webb/systemutvecklare, vegan och älskar hundrasen Grand Danois. Bor i Malmö med ragdoll katt och rumskompis. Väntar ivrigt på första jobbet inom programmering och möjligheterna att köpa egen lägenhet via BoKlok.

2 kommentarer

  1. Hejsan! Ska genomgå samma tandställningsprocedur som du. Hur svårt var det att prata med den?
    Hur mycket fick du betala för din?
    Kul att det blev så bra för dig! Hälsningar Karin

    1. Hej! Vad kul att du ska göra det. Det var inte så svårt att prata men läspningen var rejäl, i alla fall första tiden. Jag betalade 20k +2k efteråt för att jag valde att fixa mina framtänder för att fixa tidigare skador och märken som jag alltid haft på dem. Lycka till!

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: