Istället för en heldag med Astrid Lindgrens blev det Shrek….

Observera - det här inlägget har flyttats från en officiell blogg till ett arkiv.
Länkar saknas i varje inlägg och likaså är det med bilder. Om du har en viktig fråga, lämna den i en kommentar på den här kontaktsidan. Eller följ den på sociala medier

Istället för en heldag med Astrid Lindgrens blev det Shrek.
Lite smått besviken på att jag inte kan se alla Astrids filmer på ett bättre sätt. Helst på netflix där jag kan se hur mycket jag vill till en fast summa, med undertexter och HD kvalité. En del filmer går att hyra för en rimlig penning på viaplay, men inte alla. Dessutom har de heller inte undertexter, vilket jag föredrar, då jag ibland har svårt att uppfatta vad som sägs.
Egentligen hade jag tänkt köpa mina favoriter på blu ray inom kort, men de pengarna fick istället gå till extra matpengar, så förnärvarande får jag vänta ett tag till. Annars får jag aldrig råd att fixa tänderna… Surt, sa räven… #astridlindgren #viaplay #netflix #shrekthethird