Intresseklubben antecknar! | Prenumerera på min YouTube kanal!

Jag har ungefär tusen gånger (känns det som ibland) startat och avslutat min urusla YouTube karriär som aldrig riktigt tar fart. Kan det bero på att jag faktiskt aldrig blir nöjd och hela tiden ”startar om”? Nu har jag gjort det igen i alla fall, sen ett par månader tillbaka och även om det inte sker nått särskilt på kanalen ännu, så är planerna fortfarande att jag ska bli en fantastisk succé. Jag inser dock att det förmodligen aldrig kommer hända, men man kan alltid hoppas.
Den här kanalen ska ha allt samlat, främst i form av spellistor. Jag ska videoblogga på både Svenska och Engelska och när Anton är på väg så ska i stort sett allt handla om honom. Prenumerera gärna om du har lust att göra mig glad. Från och med nu så hoppas jag i alla fall att det är sista gången jag gör det här försöket, men man kan aldrig lita på mig och YouTube. I vanliga fall är det en riktigt dålig kombination…
//

Publicerat den
Kategoriserat som Övrigt Märkt

av Anna-Maria

Arbetssökande webb/systemutvecklare, vegan och älskar hundrasen Grand Danois. Bor i Malmö med ragdoll katt och rumskompis. Väntar ivrigt på första jobbet inom programmering och möjligheterna att köpa egen lägenhet via BoKlok.

%d bloggare gillar detta: