Intresseklubben antecknar! | Om min katt Maja…

Min katt Maja som tidigare hade sin egna blogg, men som jag raderat pga för få läsare har istället gått och blivit en del av min personliga blogg istället. För närvarande har jag skapat en sida för henne med lite information och senare lär jag även uppdatera er om hennes liv här på min blogg. Som vanligt så har hon fortfarande kvar sin Google+ sida, Facebook sida och sin spellista på min YouTube kanal, men också en egen informationssida här. Hon lär också få sin egen kategori. Klicka här för att komma till hennes informativa sida på min personliga blogg!
Obs! Den skall också gå att nå på hennes tidigare url, vilket är https://maja.ameriksson.se

Publicerat den
Kategoriserat som Övrigt Märkt

av Anna-Maria

Arbetssökande webb/systemutvecklare, vegan och älskar hundrasen Grand Danois. Bor i Malmö med ragdoll katt och rumskompis. Väntar ivrigt på första jobbet inom programmering och möjligheterna att köpa egen lägenhet via BoKlok.

3 kommentarer

    1. Thanks! Still no push notification… And also errors when I approved this comment from the notifications bar. I could approve it from within the comment section in the mobile app.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: