Intresseklubben antecknar | nya regler för kommentarer!

Ja, här kommer ytterligare lite mer tjat om kommentarer, men det hela är rätt logiskt och uppenbart. På mitt förra blogginlägg där jag skrev om mina framtidsdrömmar så nämnde jag lite kort om hur mycket jag ångrar mina senaste tre förhållanden innan Henrik. Självklart innebar det att jag fick en kommentar från en av dem. Missförstå mig rätt nu. Jag tänker inte starta ett krig över det här, utan bara förtydliga hur jag känner. Min blogg, mina regler, mitt liv (och ett berört ex).
Jag skapade precis en ny sida som jag valde att kalla kommentarsregler. Där kan man tydligt läsa vad som gäller från och med nu och i det stora hela så handlar det om att anonyma kommentarer inte längre kommer att accepteras. Egentligen har dessa aldrig accepterats, men jag har typ inte fått några heller, så då spelar det ingen roll. Alla människor – oavsett vem de är får lov att lämna en kommentar på min blogg om de vill. Inget tvång. Det enda jag ber om är att de lämnar ett riktigt namn, och en riktig e-mail. Sen får personerna säga vad fan de vill, så länge de självklart inte är otrevliga, pratar snusk, vill mig nått ont, hotar mig eller gör något annat som kan tolkas otrevligt eller elakt. Ni fattar poängen hoppas jag?
Jag vill alltså inte hindra personer från att kommentera – snarare tvärtom. Jag vill UPPMUNTRA till en dialog och inget mer. Är du ett av mina ex? Fine, du får jättegärna ge mig feedback, bara du lämnar ditt namn så jag vet vem du är. Jag har en del ex bakom mig men jag kommer åtminstone ihåg allas förnamn. I dagsläget så har jag inget emot något av mina ex, egentligen. Vissa saker kan jag självklart inte förlåta som några av dem har gjort mot mig, men jag har ändå lämnat allting bakom mig och gått vidare. Jag erkänner mina misstag jag har gjort i mina tidigare förhållanden om någon frågar (privat IRL, inte allt för öppet här på bloggen), och jag kan heller inte neka till att jag självklart har haft bra stunder med dem alla. Ingen av dem överträffar dock vad jag har med Henrik, vilket snart har pågått i 6 år nu. De bästa åren av mitt liv, trots allt. Det kan jag verkligen säga nu i efterhand.
Som jag skrev i mitt förra inlägg så är jag supernöjd med livet och det rullar på bra, trots usel inkomst och ingen Grand Danois. Jag vill gärna att jag (och mina ex) ska fortsätta ha ett bra liv. Vill folk däremot skriva anonyma kommentarer – ja men gör det någon annanstans då, men inte här! Vill folk nå mig så kan de skicka feedback via min kontaktsida här på bloggen, eller hitta mig på G+ eller Facebook. Jag finns till och med på Twitter, även om jag inte kollar flödet särskilt ofta.
Jag hoppas att ni förstår, och ni som redan lämnat kommentarer via era sociala profiler, eller ni som lämnat dem genom att ge mig er riktiga namn, smeknamn och e-mail har jag inget att klaga på. Jag vill bara undvika att få fler anonyma kommentarer, då jag gärna vill veta vem det är jag för en dialog med. Det gör bloggandet och dialoger i största allmänhet lite trevligare.
Farligt god curry till middag idag. Mums!
I övrigt så åt jag en ruggigt god middag idag – Japansk curry med kyckling och ris. Farligt gott! Vi importerade lite varor från Japancentre och curryn kan jag verkligen rekommendera! Imorgon blir det nudlar och ett blogginlägg om mitt studiebesök till nätverket SIP.
Ajöss för ikväll!

av Anna-Maria

Arbetssökande webb/systemutvecklare, vegan och älskar hundrasen Grand Danois. Bor i Malmö med ragdoll katt och rumskompis. Väntar ivrigt på första jobbet inom programmering och möjligheterna att köpa egen lägenhet via BoKlok.

2 kommentarer

    1. Tack då för att du förtydligar ytterligare till varför jag inte vill ha anonyma kommentarer på min blogg. Hur svårt är det att förstå? Jag vill helt enkelt bara veta vem det är jag pratar med. Enda anledningen till varför din kommentar godkändes är att du själv erkände att du inte använder ditt riktiga namn eller email. Grejen är denna att jag har inte utsatts för varken näthat eller folk som spammar mina bloggar, men ska det börja nu bara för att ex till mig inte förstår att jag vill ha dialoger med riktiga personer på min blogg, ja då får jag göra nått allvarligt åt det. Antingen stänga av kommentarer, vilket hade varit skit tråkigt eller bara låta folk kommentera om de har konton på min blogg eller loggar in med sina sociala profiler.
      Jag tackar dig ändå, vem du nu än är för att du påpekar detta, men det gör inte saken bättre för mitt bloggande som är otroligt viktigt för mig.

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: