Intresseklubben antecknar | Mitt tema är trasigt…

Jag var tyvärr tvungen att byta tema idag, då det tema som jag haft på bloggen i flera månader helt plötsligt slutade fungera. Som jag har skrivit lite kort i tidigare små inlägg, så har jag börjat använda mig mer utav de så kallade ”inläggsformaten”, vilket underlättar för korta nyheter, gallerier och inlägg med exempelvis videoklipp. Orsaken är väl mest för att det ska bli roligare att blogga, samt att sammanfatta lite småsaker där jag annars har svårt att fylla ut ett vanligt inlägg.
Bakgrundsbilden till mitt tema ”Grunge Stars”.
För närvarande har jag då bytt ut mitt tema som var byggt på Twenty Fourteen, som jag valde att kalla för Grunge Stars till förra årets originaltema, som originellt heter Twenty Thirteen. Detta ska jag dock bara ha i någon vecka eller så tills att nästa års grundtema kommer med WordPress nya uppdatering 4.1. Jag har lekt lite med betan sen den släpptes och jag längtar mycket nu tills nya temat kommer. Tyvärr kan jag inte använda det redan nu eftersom det inte fungerar på äldre versioner än just 4.1.
Förra årets tema är helt ok, men färgerna är gräsliga. Det gör det i alla fall mer synligt om man vill använda sig av de olika inläggsformaten som är tillgängliga.
Sen så lär jag förmodligen skapa en katalog för dessa inläggen. Det har blivit ett litet gäng nu av ”intresseklubben antecknar” skräp, så det kanske är dags att göra nått åt det. I övrigt så är det bara en vecka kvar tills min praktik börjar. Jag längtar verkligen, men jag ser inte fram emot att vädret blir kallare ute. Snöhelvetet lär dyka upp vilken sekund som helst känns det som och i värsta fall så lär de stanna till mars, som det brukar göra under kalla, långa, asjobbiga vintrar.

av Anna-Maria

Arbetssökande webb/systemutvecklare, vegan och älskar hundrasen Grand Danois. Bor i Malmö med ragdoll katt och rumskompis. Väntar ivrigt på första jobbet inom programmering och möjligheterna att köpa egen lägenhet via BoKlok.

%d bloggare gillar detta: