Idag är tandställningen väldigt bekväm!

Observera - det här inlägget har flyttats från en officiell blogg till ett arkiv.
Länkar saknas i varje inlägg och likaså är det med bilder. Om du har en viktig fråga, lämna den i en kommentar på den här kontaktsidan. Eller följ den på sociala medier

Idag har jag haft tandställningen i två veckor och jag har skruvat på den totalt 3 gånger. Första gången var hos tandläkaren när jag fick den. För någon vecka sen så började jag också märka av rejält att tänderna börjar flytta på sig.
Närbild på min mun. Tanden precis bredvid min vänstra framtand har börjat flytta på sig.
Om man räknar att det är mina fyra främsta framtänder som är ”problemet” så innebär bilden ovan att det är tand nummer fyra som börjat flytta på sig. När jag tog tandtråd igår så gick det mycket lätt och efteråt så kunde jag se ett litet hål eller glapp mellan framtanden och den tanden. Just nu dock när jag tar dessa närbilder, så ser ju överbettet värre ut än någonsin, men när tand 1 och tand 4 har flyttat sig åt sidled tillräckligt för att jag ska byta ut silikonbandet mot en plastskena istället, ja då kommer den stora förändringen.
I morse så skruvade jag tandställningen igen och efter det så har den varit otroligt bekväm att ha på sig, nästan så jag inte vill ta av den. Den sitter mycket bättre också och läspningen är nästan helt borta nu. Det går alltså allt lättare och bättre med tandställningen och det är jag glad för. Igår var jag också på min första kontroll och det gick fint. Det enda som de nämnde var att jag skulle borsta tandställningen lite noggrannare, men jag hade medvetet varit försiktig med att borsta just där, för jag var rädd för att jag skulle råka skruva åt fel håll eller för mycket, men det finns alltså ingen anledning att vara orolig över det.
Snart hade jag planerat köra en till livesändning för att uppdatera er lite mer om mitt äventyr med min Inman Aligner, om nu allt fungerar som det ska d.v.s…

%d bloggare gillar detta: