Första veckan på Funkibator är avklarad!

…Och jag kan inte säga annat än att jag är supernöjd med min praktik för första veckan. Det har varit jätteroligt, inspirerande och fritt. Alla önskemål jag någonsin kunde ha haft finns på Nätverket SIP och därmed också på Funkibator. Det är en otrolig känsla, faktiskt. Jag har fått göra det jag är utbildad till och mer lär det bli ju längre jag stannar.
Jag har fått träffa otroligt trevliga personer, haft videosamtal via skype och pratat väder och vind, utan att någon skällt ut mig för mina åsikter. Jag har självklart gjort mitt bästa för att ta det lugnt och försiktigt och än så länge verkar det fungera väldigt bra. Idag hade vi också väldigt intressanta diskussioner på lunchen och sex, fördomar och funktionsnedsättningar. Det var jättekul att prata om det.
Just begreppet sex kanske låter lite konstigt, men i nätverket SIP så finns det ett projekt som heter ”På tal om 6” och jag satt och pratade med en som jobbar i det, tillsammans med några andra från Funkibator.
Nu är det Fredag, det är helg. Vi har golv i köket igen och på Måndag gör dem förmodligen det sista för att fixa till vattenläckan. I helgen så blir det lite shopping. De sista julklapparna ska inhandlas, kylen, frysen och skafferiet ska fyllas på med mat för närmsta månaden och på Söndag firar jag och älsklingen 6 år tillsammans! Det är jätteskoj! Vi får se hur vi firar det men det blir säkert en trevlig dag.
Sen har jag också uppgraderat WordPress till 4.1. Det har inte släppts officiellt ännu, så jag använder mig utav deras ”Release Candidate”. På tisdag ska det släppas ordentligt, men jag kunde inte hejda mig. Jag har längtat så mycket efter ett nytt tema och nu har alla mina officiella bloggar och hemsidor i nätverket ett nytt tema – Twenty Fifteen. Antons blogg är nog snyggast, så kolla gärna in den.
Annars så är jag bara allmänt glad, men frusen. Och svettig. Men det är en annan historia. Trevlig helg på er, kära läsare!

av Anna-Maria

Arbetssökande webb/systemutvecklare, vegan och älskar hundrasen Grand Danois. Bor i Malmö med ragdoll katt och rumskompis. Väntar ivrigt på första jobbet inom programmering och möjligheterna att köpa egen lägenhet via BoKlok.

%d bloggare gillar detta: