Första studiebesöket är inbokat!

På tisdag ska jag på studiebesök till nätverket SIP här i Växjö, tillsammans med min nya ”handläggare” eller vad jag ska kalla henne för från Arbetslivsresurs. Jag kollade in deras hemsida lite snabbt och stället verkar helt fantastiskt bra. Jag tror det kan bli ett mycket intressant studiebesök som förhoppningsvis kan leda till en bra praktikplats och sedan en anställning på 50%.
Tummen upp för att jag mår så bra just nu!
Fram tills dess så är jag fortfarande ”ledig”, vilket känns helt underbart. Just nu känns det nästan för bra för att vara sant att jag faktiskt är inskriven i ett projekt som uppfyller alla mina mål, trots att jag är arbetslös. Ibland måste jag tänka efter, men bekräftelsen är ändå att allt är ok och det är skönt när jag kommer fram till det. Jag behöver inte känna mig skyldig till något, utan jag kan bara köra på och ladda mina batterier inför en praktikplats. Det hela gör mig otroligt nöjd och glad. Det enda negativa just nu är att jag sovit mycket dåligt om nätterna senaste tiden. Vaknat mycket och det har tagit tid att somna. Även när jag fått lite sovmorgon så känner jag mig inte särskilt utvilad heller när jag vaknar och både igår och idag så satt jag nästan o somnade framför tv:n. Inte för att programmet var tråkigt, utan för att jag var så trött. Igår var jag tvungen o ta en tupplur för att piggna till, men idag så klarade jag mig utan det.
I övrigt har jag väl inte så mycket att säga. Jag passar bara på att lata mig just nu, se massa filmer på Netflix och YouTube klipp samt att sitta vid datorn och leka av mig lite med diverse grejer som gäller både bloggen, men även lite annat småskit. Jag mår alltså väldigt bra just nu av den anledningen. Jag har all tid i världen att ägna mig åt det som jag behöver för att må bättre i fortsättningen när jag får lite mer att göra.
Så nu är min avslutande fråga; hur är läget med dig?

av Anna-Maria

Arbetssökande webb/systemutvecklare, vegan och älskar hundrasen Grand Danois. Bor i Malmö med ragdoll katt och rumskompis. Väntar ivrigt på första jobbet inom programmering och möjligheterna att köpa egen lägenhet via BoKlok.

%d bloggare gillar detta: