Före och efter tandställningen, skillnaden är enorm!

Före och efter tandställningen, skillnaden är enorm!
Bilden är delad, helt utan filter och ovan är före behandlingen med Inman Aligner. Kortfattat så är det som natt och dag och nu kan jag äntligen vara nöjd över mitt leende. Bilderna är förresten tagna av Tandvårdsteamet i Växjö. Jag fick ett helt gäng foton med före och efter behandlingen och dessa kommer användas mer både här på instagram och på bloggen samt YouTube.
#inmanaligner #tandställning #föreochefter #leende #överbett #fulatänder

av Anna-Maria

Arbetssökande webb/systemutvecklare, vegan och älskar hundrasen Grand Danois. Bor i Malmö med ragdoll katt och rumskompis. Väntar ivrigt på första jobbet inom programmering och möjligheterna att köpa egen lägenhet via BoKlok.

6 kommentarer

  1. Fantastiskt Resultat!! Jag skrev till dig för en månad sen ungefär. Har haft min IM nu i tre veckor och det sker drastiska förändringar. Kul att det gick bra för dig till slut!
    PS. Det skulle vara grymt om du kunde visa fronten före och efter 🙂

    1. Tack så mycket. Det ska jag göra. Dock så godkänner jag egentligen inte anonyma kommentarer, så säg gärna vem du är. Det finns ingen anledning att vara anonym på min blogg.

  2. Du, jag såg nu de resterande bilderna på din youtube kanal:) skitfint blev det!

  3. Fint! Hade du tandställningen på både över och underkäke eller bara övre? ? var det svårt att prata med tandställningen i?

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: