Fler videoklipp och annat vardagsliv

Det är torsdag och första veckan efter alla ledigheter är igång. Både igår och idag så var jag på plats, men som vanligt så strejkade kroppen igen. Detta berodde på det kalla vintervädret vi har nu, även om det inte är superkallt. Min kropp + temperaturer under 4-5° Celsius + långa promenader samt annan aktivitet som innebär att stå upp länge och exempelvis städa är typ döden för mig som har fibromyalgi.
Det konstiga med det hela är att nu när jag praktiserar på SIP så får jag istället för att höra att jag är lat, gnällig, sur etc att jag borde undvika att göra saker som får mig att må dåligt och fara illa. Det är härligt att få höra det, även om det är en konstig känsla. Jag har ju typ alltid varit ”den gnällige” oavsett var jag än har arbetat eller praktiserat/arbetstränat vilket alltid har bidragit till att det funkar dåligt på den arbetsplatsen jag är. Här är det inte så, utan mina svårigheter accepteras fullt ut.
Det enda problemet är väl att jag själv inte tar ansvar nog och säger nej, utan att jag istället vill visa min bästa sida, visa att jag kan erbjuda att utföra saker jag blir ombedd om istället för att göra det jag gör allra bäst, vilket är att sitta framför en skärm och göra diverse grejer med hjälp av internet och Googles produkter. Det är åtminstone en av sakerna jag gör bäst. Ta hand om hundar är en annan och likaså att muntra och stödja personer som är i behov av det. Hade jag kunnat kombinera alla tre så hade jag varit riktigt glad på arbetsmarknaden – den saken är klar!
På måndag ska jag ha uppföljningsmöte om förlängning av praktiken och det ser jag fram emot. Blir det förlängning så kommer jag få tillbaka min underbara stol som jag har via Arbetsförmedlingen och fortsätter jag praktisera tillräckligt länge så hoppas jag att mina möjligheter för framtida anställning ökar markant.
Innan jag säger ajöss för idag så ska jag dela med mig av två ”nya” videoklipp som jag nyligen laddat upp till min YouTube kanal. Det är de två mest populära klippen från min gamla svenska kanal. Den med juicen fick över 1000 visningar så det är riktigt bra. Jag hoppas att den kommer bli minst lika populär även denna gången.
Senare kanske jag lägger till flera gamla videoklipp i denna spellistan. Jag gjorde bland annat en video om att tvätta hår utan schampoo och en annan om varför jag vill ha Grand Danois. När jag orkar uppdatera dem och ladda upp dem så kommer listan självklart att fyllas på med dem.

av Anna-Maria

Arbetssökande webb/systemutvecklare, vegan och älskar hundrasen Grand Danois. Bor i Malmö med ragdoll katt och rumskompis. Väntar ivrigt på första jobbet inom programmering och möjligheterna att köpa egen lägenhet via BoKlok.

%d bloggare gillar detta: