En summering av sista helgen i januari 2015

Den här helgen har varit som de flesta helger, dvs väldigt lugn och den har som vanligt också spenderats framför diverse skärmar i olika storlekar som jag har i min/vår ägo. Henrik har mest suttit med sitt spel, zombie scare och jag har tittat en hel del på netflix och YouTube. Idag satt jag också och tittade på första filmen i sällskapsresan serien.
När jag var yngre så brukade jag och mina syskon titta på den filmen hela dagarna i ända när vi hälsade på vår farmor och farfar. De finns tyvärr inte längre, men filmen bringar tillbaka härliga minnen från dem och barndomen i övrigt.
Annars så har jag försökt göra mitt bästa för att inte störa mig på småskit, men det är lättare sagt än gjort. För att glömma bort saker så har jag grävt ner mig i bloggarna jag har hand om, testat och lekt av mig. När jag kommit ett steg närmare mitt mål som jag suttit med i flera månader, så har det alltid dykt upp något skit som gjort att inget av det jag hade tänkt testa fungerat som det ska. Det har ju självklart bidragit till att humöret varit nere på noll under helgen och det har varit svårare att inte störa sig på småskit.
Egentligen är alla dessa grejer jag sitter och leker med otroligt simpla, och hade jag varit normal och inte haft det här usla tankemönstret så hade det varit skitsamma med resultatet, för jag hade varit nöjd ändå. Dock så är all skit som har hänt med det här inte mitt fel, för det är inte jag som orsakat att en hemsida jag inte har någon kontroll alls över inte fungerar, men när jag väl kommer på en idé jag vill pröva så är det ruttet irriterande att alla sidor, plugins eller ens några rader kod som någon annan skapat inte heller fungerar, trots att de säger själva att det löser problemet de är skapade för.
Jaja. Mycket är tröttsamt i mitt liv, men jag är van. Det går alltid i perioder med allt och just nu är jag inne i en period där allt som inte funkar som jag vill till 100% är otroligt irriterande och omöjligt att släppa.
Hur har din helg varit?
Det här inlägget skrevs från Nexus 5 med applikationen WordPress for Android

av Anna-Maria

Arbetssökande webb/systemutvecklare, vegan och älskar hundrasen Grand Danois. Bor i Malmö med ragdoll katt och rumskompis. Väntar ivrigt på första jobbet inom programmering och möjligheterna att köpa egen lägenhet via BoKlok.

2 kommentarer

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: