En summering av helgen i vecka 7, 2015

Nog för att helgerna brukar gå förbi fort, men denna har verkligen varit riktigt kort. Detta beror på att jag och älsklingen åkte ner till klippan igår för att fira hans ena brors födelsedag.
Det är iofs alltid lika trevligt att träffa hans familj, men själva resan dit och hem samt brist på vilodagar vi vanligtvis brukar ha på helgen, så känns det ännu kortare än vanligt. Nu är söndagen också över, och strax ska jag gå och förbereda mig för sängen. Jag har inte suttit nått vid datorn alls i helgen så det här skriver jag från mobilen.
Jag hoppas att mina kära läsare har haft en trevlig helg, särskilt med tanke på att det var alla hjärtans dag igår. Lämna gärna en kommentar här på bloggen och berätta hur er dag var, samt vad ni har gjort annars den här helgen.
Det här inlägget skrevs från Nexus 5 med applikationen WordPress for Android

av Anna-Maria

Arbetssökande webb/systemutvecklare, vegan och älskar hundrasen Grand Danois. Bor i Malmö med ragdoll katt och rumskompis. Väntar ivrigt på första jobbet inom programmering och möjligheterna att köpa egen lägenhet via BoKlok.

%d bloggare gillar detta: