En summering av en helg som varade i tre dagar….

En summering av en helg som varade i tre dagar.
I fredags var jag ledig efter att ha jobbat över en del. Den dagen spenderades framför TV:n med första Shrek filmen och sedan massa YouTube och annat skoj. Lämnade knappt soffan på hela dagen.
Lördagen var i stort sett likadan. Satt i soffan o såg massa film o serier via netflix och HBO. Löftet med Jack Nicholson var en av dem och den andra var ”det rätta virket”. Bägge var jättebra. Jag såg också cry baby, en nostalgisk film som bara sprutar ut minnen för mig.
Idag har jag suttit mest vid datorn och hållit på med bloggen på olika sätt. Eftersom problemet med de fula länkarna som delats till Google+ fortfarande inte verkar ha fixat så skiter jag i det hela och börjar nu dela mina inlägg manuellt. Det är asjobbigt, men det är det värt!
Nu är det dags att sova. Godnatt, och så hoppas vi på att nästa vecka blir lite lugnare. Jag tänker i alla fall jobba hemma alla dagar förutom måndag. Det är min plan i alla fall. Sen hoppas jag bara på att det kommer funka.
Vad har du gjort i helgen?
#helg #ledighet #film #netflix #hbonordic #crybaby #nostalgi

av Anna-Maria

Arbetssökande webb/systemutvecklare, vegan och älskar hundrasen Grand Danois. Bor i Malmö med ragdoll katt och rumskompis. Väntar ivrigt på första jobbet inom programmering och möjligheterna att köpa egen lägenhet via BoKlok.

%d bloggare gillar detta: