En ”Loka Likes Cola” hade varit nice att ha nu.

Idag var jag på jobbet igen, och på plats på Nätverket SIP. Jag var lite smått ”nervös” fast ändå inte över att komma dit som en läspandes galen tok som bara pratar tandställning hela tiden numera, men det gick fint. Läspningen fick jag reda på har blivit mycket bättre sen jag sist såg några kollegor i torsdags då vi hade vår fysiska träff i Distanskursen, så det är kul. I övrigt så försöker jag göra mitt bästa för att hålla tyst och det är typ bäst, även om det gör mig lite smått deprimerad, för jag vill prata som vanligt. Egentligen kan jag väl det, för läspningen står folk ut med. Det är mest jag själv som stör mig på att jag inte kan prata som jag vill, men efter att ha hört mig själv prata på inspelade videoklipp (som ska redigeras eller på annat sätt visas upp), så låter det inte lika farligt utåt som det gör för mig själv. Det är positivt i alla fall.

En bild på Loka Likes Candy serien. Bilden är en länk från ett YouTube klipp.

Ok, vi går vidare. Det här inlägget ska handla om läsk, eller snarare om bara att ha något gott att dricka. De som känner mig väl vet om att här hemma går det åt i snitt 2 flaskor 1,5 liter Pepsi Max per dag. Det är jag och min sambo Henrik som delar på den mängden. Oj, säger ni då och blir helt skärrade, men vi lever och mår hyfsat bra ändå trots allt läskdrickande. Pepsi Max är vår lyx, istället för att vi spenderar pengar på rökning, utlandsresor, dyra och onödiga prylar, inte går och fikar stup i kvarten etc. Alltså, sånt som vanligt folk spenderar sina pengar på. Läsken är dyr, men inte så fasligt dyr ändå skulle jag gissa. Det finns värre saker. I alla fall. Tandläkaren har sagt att det är ok att dricka light läsk med tandställningen i, men bäst är att hålla sig till bubbelvatten, som nu sen ett bra tag tillbaka finns i massvis av olika smaker.
När jag har testat att dricka Pepsi Max med tandställningen i så har det känts sådär. Första gången blev jag alldeles kladdig i hela munnen så bara några minuter senare så fick jag gå och skölja munnen och tandställningen. Det var ingen höjdare. Nästa gång gick det bättre, men det kändes ändå inte riktigt ok. Allra bäst känns det när jag dricker just vatten. Jag blir mindre törstig, läspar därmed mindre och jag har börjat dricka mer bubbelvatten på sistone och tycker att vissa är faktiskt jättegoda. Hela ”Loka Likes” serien är fantastisk! Men absolut bäst hade det varit om jag hade kunnat dricka nån ”Loka likes coca cola” eller varför inte ”Loka likes Pepsi”? Det kanske går in lite för långt på olika varumärken, men en generell colasmak som är helt fri från socker och sötningsmedel som smakar cola hade varit awesome! Lyckas de få till en Loka Likes hallon och lakrits skalle, eller choklad så borde de fanimej få till en coca cola smak med.
Vad tycker du? Är det något värt att ha? Berätta gärna dina åsikter i kommentarsfältet.

av Anna-Maria

Arbetssökande webb/systemutvecklare, vegan och älskar hundrasen Grand Danois. Bor i Malmö med ragdoll katt och rumskompis. Väntar ivrigt på första jobbet inom programmering och möjligheterna att köpa egen lägenhet via BoKlok.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: