En förhandstitt på vad som komma skall i nästa videoblogg!

En förhandstitt på vad som komma skall i nästa videoblogg!
Idag var jag på grillspecial med de fem F:en. Funkibators Fika Fraktion Firar Fredag, står det för och idag var det alltså lite annorlunda.
De bjöd på korv med bröd, men tog man med sig eget så fick man grilla det. Jag köpte med mig majskolvar och champinjoner och så åt jag tre korvar. Det var gott! Sällskapet var nog bättre dock… Jag filmade lite, men det blev inte så mycket som jag hade tänkt mig, men åtminstone bra nog för att försöka göra en videoblogg av det hela.
I helgen ska jag redigera lite, göra det snyggt och lägga upp på kanalen, men nu ska jag antingen sova eller se på andra delen av en dokumentär på svtplay om moderaterna.
Trevlig helg, allihop!
#ihuvudetpåengranddanoisgalning #funkibator #grillspett #grillspecial #fffff #nätverketsip #aktivitetshus #godmat #trevligtsällskap #youtube #videoblogg #redigera #sonyvegas #nofilter

av Anna-Maria

Arbetssökande webb/systemutvecklare, vegan och älskar hundrasen Grand Danois. Bor i Malmö med ragdoll katt och rumskompis. Väntar ivrigt på första jobbet inom programmering och möjligheterna att köpa egen lägenhet via BoKlok.

%d bloggare gillar detta: