En bild som en del av ett test | Nr. 03

Och här tar vi alltså då sista testet för ikväll. Jag har lekt lite till och även testat att dela bilder från en enskild sida som alltså inte är med i mitt nätverk av bloggar och där funkade det felfritt. Jag har kontaktat supporten och hoppas på att få en lösning på det här skitproblemet. Löser det sig inte så tänker jag överväga att överge mitt nätverk av bloggar och ha alla bloggar på enskilda installationer istället. Det hade varit jobbigt det med, men underlättar det för precis allt annat – ja då är det fan värt det!
Bilden till det här inlägget är en s.k. ”featured image” av Gandalf. Och det här inlägget delas bara till Google+.

Publicerat den
Kategoriserat som Övrigt

av Anna-Maria

Arbetssökande webb/systemutvecklare, vegan och älskar hundrasen Grand Danois. Bor i Malmö med ragdoll katt och rumskompis. Väntar ivrigt på första jobbet inom programmering och möjligheterna att köpa egen lägenhet via BoKlok.

%d bloggare gillar detta: