En aktiv början på Stockholmsresan

Jag har nu varit i Stockholm sen i lördags kväll, och än så länge har jag haft skitkul. I lördags när jag kom så åt jag och mina föräldrar sallad och varma mackor samtidigt som vi tittade på så mycket bättre. Jag gillade en del låtar, men mest satt jag antingen och pratade med päronen eller satt jag med telefonen, eftersom den är ny.
Bild på en mugg med Pepsi Max och sugrör
Igår var jag och hälsade på hos Kennel Grandison, och hade det riktigt jävla mysigt. Jag blev helt kär i deras hane dem har hemma, Gandalf. Han är en blå hane som bara älskar att gosa och få uppmärksamhet.

Jag var där i säkert 5 timmar nästan, och på tisdag ska jag dit igen. Mer utförlig beskrivning av dagen kommer jag skriva senare i veckan om på Antons blogg.
Nu sitter jag på bussen till Norrtälje, en dubbeldäckare. Det e inte ofta man får möjlighet att åka en sån.
Fortsatt trevlig måndag på er!
Det här inlägget skrevs från Nexus 5 med applikationen WordPress for Android

2 kommentarer

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: