Det här är min nya besatthet gällande spel.

Det här är min nya besatthet gällande spel.
Det är riktigt roligt, men ett klassiskt betala eller vänta ett halvår innan du får spela igen, och spamma gärna Skiten ur dina Facebook vänner, typ av spel. Kul är det ändå, men fan vad det drar batteri! 10 minuters spel drar säkert 20% om inte mer.
Jaja, jag är bara glad över att jag hittat åtminstone ett spel jag faktiskt gillar, men jag hade hellre velat köpa det, slippa tjat om att betala för att få bättre verktyg för att klara banorna och slippa connecta och spamma mina vänner på fejjan… Och det heter ”paint monsters” ifall ni undrar och det är ett klassiskt matcha minst tre av samma färg. Jag gillar i stort sett bara såna spel… Allt annat är tråkigt eller för svårt.
Men nu ska jag sova! Godnatt o trevlig helg.
#ihuvudetpåengranddanoisgalning #paintmonsters #dlcgames #dlc #spam #spelpåmobilen

av Anna-Maria

Arbetssökande webb/systemutvecklare, vegan och älskar hundrasen Grand Danois. Bor i Malmö med ragdoll katt och rumskompis. Väntar ivrigt på första jobbet inom programmering och möjligheterna att köpa egen lägenhet via BoKlok.

%d bloggare gillar detta: