Det bästa med att vara på funkibator är nog Rut!…

Det bästa med att vara på funkibator är nog Rut!
Eller bara kombinationen av total förståelse, glädje, humor, trevliga kollegor, bra lokal och självklart alla hundar! Rut har jag fått gosa med i flera timmar säkert idag och det har varit så roligt!
Den lilla korven fick ligga i mitt knä en stund när jag satt o jobbade. Under den stunden hann hon både sova, snarka, leka och fisa på mig – tre gånger! Det luktade inte så gott, men fan vad jag njöt!
I väntan på egen valp, så är Rut ett bra substitut i alla fall, det lilla charmtrollet!
#mops#pug #valp #funkibator #nätverketsip #praktikplats #mopsenrut

av Anna-Maria

Arbetssökande webb/systemutvecklare, vegan och älskar hundrasen Grand Danois. Bor i Malmö med ragdoll katt och rumskompis. Väntar ivrigt på första jobbet inom programmering och möjligheterna att köpa egen lägenhet via BoKlok.

%d bloggare gillar detta: