7 år med älsklingen idag!

Tiden går fort när man har roligt!
Ytterligare ett år har gått med min underbara älskling, och detta året har varit extra bra tycker jag tack vare att min egna ekonomi förbättrats avsevärt. Det kommer bara bli bättre! Nu har vi ju köpt vår lägenhet, vilket vi hoppas på blir en bra investering för framtiden.

Dagen firades med tårta, köpt på Hennings, extra god middag och massa filmer. Nu hoppas jag bara att resten av våra liv tillsammans blir minst lika bra som de föregående åren. Men det borde dem bli! Jag älskar min Henrik minst lika mycket som när vi först blev ihop och jag kommer aldrig kunna bli lyckligare än vad jag är nu. Eller ja, när Anton är här så hoppas jag att vi får leva ”lyckligt familjeliv” istället, eftersom det blir en till bebis att ta hand om.
Nå, kan man få några gratulationer i kommentarsfältet måntro? Om inte det så hoppas jag att alla ni som läser är minst lika lycklig som jag är med era liv och val av eventuella partners.
Det här inlägget skrevs på en Nexus 6P.

av Anna-Maria

Arbetssökande webb/systemutvecklare, vegan och älskar hundrasen Grand Danois. Bor i Malmö med ragdoll katt och rumskompis. Väntar ivrigt på första jobbet inom programmering och möjligheterna att köpa egen lägenhet via BoKlok.

%d bloggare gillar detta: