3 månader fortsatt praktik inom SIP!

Igår hade jag mitt uppföljningsmöte om praktiken. Mötet gick väldigt bra och vi kom överens om att jag självklart ska vara kvar, eftersom jag trivs så oerhört bra. Från och med Måndag så är det en ny 3-månaders period med praktik som gäller, men fram tills dess är allt som vanligt.
Tummen upp för fortsatt praktik på SIP!
Jag är jätteglad över att få fortsätta och det ska bli roligt att få prova på fler saker inom SIP, då väldigt många projekt, men även kommande projekt kan vara av stort intresse för min del och har jag tur så kan det mycket väl sluta med en anställning.
Idag jobbar jag hemifrån igen. Jag har kommit fram till en plan för att slippa överanstränga min kropp så mycket, och den ser ut som sådan:

  • Självklart jobbar jag fortfarande alla dagar och mina 50%.
  • Så länge vi har vinter och temperaturer under ca +8° så ska jag försöka undvika att promenera allt för mycket. 30 minuter 1 dag funkar. Mer än så och flera långa promenader som ligger alldeles för tätt och jag får massvis av onödiga smärtor.
  • Detta innebär att jag kommer ta bussen till eller från praktiken ett par dagar i veckan.
  • Ca 2 dagar i veckan jobbar jag hemifrån.
  • Resterande dagar är jag på plats, men med mycket färre promenader.
  • När temperaturen stiger vill jag börja promenera som vanligt för att få vardagsmotion men även för att spara in pengar på bussbiljetter.

Ja, det var väl det jag hade att säga för den här gången. Vad ska du hitta på idag?

av Anna-Maria

Arbetssökande webb/systemutvecklare, vegan och älskar hundrasen Grand Danois. Bor i Malmö med ragdoll katt och rumskompis. Väntar ivrigt på första jobbet inom programmering och möjligheterna att köpa egen lägenhet via BoKlok.

%d bloggare gillar detta: